Janine de Widt

 

Sinds  2000 ben ik afgestudeerd als Logopedist.
Sindsdien heb ik in verschillende werkvelden gewerkt.  

Door de jaren heen heb ik de meeste ervaring opgedaan en affiniteit gekregen met het behandelen van stemstoornissen, neurologische taal-, spraak-, en slikproblemen en OMFT (oro myofunctionele therapie, zie elders op onze site).

 

LOGOPEDIEPRAKTIJK GOUDA

In 2007 kwam de mogelijkheid om samen met Hilde de logopediepraktijk in gezondheidcentrum Korte Akkeren te starten. Dit doe ik sindsdien met veel plezier. Ik ben 2,5 dag per week werkzaam in het centrum . Hier werken we waar nodig  nauw samen met (para)medici,

 

HUIZE WINTERDIJK, SINT JOZEF PAVILJOEN, HUIS TER GOUWE, ZORGVILLA GOUDSE GAARDE.

Naast werken in de praktijk in het gezondheidscentrum word ik regelmatig gevraagd om aan huis bezoeken te doen bij deze instellingen.

Mensen die niet de mogelijkheid hebben naar de praktijk te komen, bezoek ik aan huis.

 

Via  bij-, en nascholing blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen op mijn vakgebied

Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVLF van waaruit bijeenkomsten  voor (stem) logopedisten worden georganiseerd. We komen 5 keer per jaar samen om kennis en kunde te delen en te toetsen. Ik  sta ingeschreven in het  kwaliteitsregister Paramedici.

 

Stemcoaching bij WERKENDE STEMMEN

Ben je op zoek naar een stemcoach, vanwege je wens om beter je stem te leren gebruiken zodat je bijvoorbeeld meer impact maakt, maar is het geen medische indicatie?  Dan kun je terecht bij mijn stemcoachpraktijk WERKENDE STEMMEN (Klik hier!). Stemcoaching door Werkende Stemmen wordt niet vergoed door de verzekeraar.

 

 


Logopedie is landelijk per augustus 2011 direct toegankelijk geworden. Ik ben 'DTL-proof', wat wil zeggen dat ik hier een speciale cursus voor gevolgd heb.